Διάταξη δημοσιοποίησης για ταυτοποίηση άνδρα αγνώστων στοιχείων θύμα εγκληματικής ενέργειας (ΦΩΤΟ)

Με Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποιείται η φωτογραφία άγνωστου νεκρού άνδρα, μέλη του οποίου βρέθηκαν κατά τη διάρκεια διαλογής απορριμμάτων σε εταιρεία ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Το πτώμα του άνδρα είχε εντοπιστεί (10/02) από εργάτες  κατά τη διαλογή απορριμμάτων σε εταιρεία ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στην περιοχή της Νέας Ζωης, Ασπροπύργου.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προχώρησαν στην αποκατάσταση της εικόνας του νεκρού άνδρα, ωστόσο δεν κατέστη εφικτή η ταυτοποίηση των στοιχείων του άνδρα. Με τις συνθήκες θανάτου του να παραμένουν αδιευκρίνηστες, με την υπόθεση να παραμένει ανεξιχνίαση.

image

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το θύμα, τον υπαίτιο και τις λοιπές τοπικές-χρονικές-ιστορικές περιστάσεις τέλεσης της πράξης της ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης έκκληση προς τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.