Διάταξη Δημοσιοποίησης: Καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανήλικης και κατάχρηση σε ασέλγεια

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 39άχρονου ο οποίος καταδικάσθηκε για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια

Με σχετική Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, αποφασίστηκε δημοσιοποίοηση στα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 39άχρονου, και καταδικάστηκε σε κάθειρξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Πρόκειται για τον ΛΕΟΤΣΙΝΙΔΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Παγώνας, γεννηθέντα την 22-8-1981 στην Αθήνα.

Το Φεβρουάριο του 2016, ο -τότε- 35άχρονος άνδρας, συνελήφθη, στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, ύστερα από καταγγελίας γονέων ανήλικης, ότι ο δράστης το τελευταίο εξάμηνο είχε ενεργήσει κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή ο οποίος εξέδωσε ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 28-4-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 και 210-6476269 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.