Διάταξη Δημοσιοποίησης για τον καθηγητή αγγλικών- Ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Με το πρόσχημα ότι θα τους έδινε tablet, ο καθηγητής αγγλικών ασελγούσε σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου

Με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του καθηγητή Αγγλικών.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Μπονάτο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά.

Ο 37χρονος καθηγητής Αγγλικών συνελήφθη και παραπέμφθηκε (16/04) στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για πέντε περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, ύστερα από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε τη Μ. Πέμπτη οδηγήθηκε στον Ανακριτή για να απολογηθεί. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο κατηγορούμενος αρνείται ότι ασελγούσε στα ανήλικα αγόρια ενώ ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες του αποδίδονται από την γειτονιά.

Ο καθηγητής Αγγλικών, διέμενε παλιότερα στο εξωτερικό ενώ τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει και κατοικούσε σε περιοχή του δήμου Πλατανιά στο σπίτι της μητέρας του. Ο Νικόλαος Μπονάτος του Ανδρέα και της Ειρήνης, γεννημένος το 1983 στα Χανιά, φέρεται να ενεργούσε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων αγοριών ηλικίας από 11 έως 15 ετών οικογενειών, λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν είχαν πρόσβαση σε υπολογιστές για την εξ αποστάσεως διδασκαλία με το πρόσχημα ότι θα τους έδινε tablet και κινητα smart τεχνολογίας.

Με μια επίσημη καταγγελία η Ασφάλεια Χανίων, όταν ανήλικος αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα του, ενώ άλλοι τρεις ανήλικοι φέρονται να έχουν καταθέσει στην Ασφάλεια . Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του 37άχρονου κατασχέθηκε και εξεταζεται στα Εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διερευνηθεί αν περιέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας.