Πευκάκια, Εξαρχείων- Ι.Ν Αγίου Νικολάου: Ιερέας με ύβρεις και κατάρες στο κήρυγμά του, «μας φυλάκισαν για μια γρίπη» (video)

O Ιερέας στο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στα Πευκάκια Εξαρχείων, στο κήρυγμά του, με κατάρες, εκφράσεις για “αίσχος στους Αρχιερείς”, ύβρεις κατά της Εκκλησίας της Ελλάδος

«Αίσχος! και στους Αρχιερείς και τους Άρχοντες αυτές της χώρας που στερούν τον Ιησού από τους πιστούς» (… ) «Που κατάντησε η Εκκλησία της Ελλάδας. Αυτό το αίσχος δεν πρόκειται να σβήσει από την ιστορία. Τα κανάλια προβλέπουν γρίπη και τον Οκτώβρη. Θα έχουμε και τα Χριστούγεννα κλειστές εκκλησίες. Ε, όχι! Να μας πάτε φυλακή, να τελούμε εκεί Θεία Λειτουργία», είναι μεταξύ άλλων εκφράσεις που διατύπωσε στο κήρυγμά του, ο ιερέας Βασίλειος Βολουδάκης, στη λειτουργία της Αποκαθήλωσης, τη Μ.Παρασκευή (17/04), στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στα Πευκάκια Εξαρχείων, για τις κλειστές πόρτες στις εκκλησίες, «λόγω μιας γρίπης».

Ενώ σε άλλο σημείο καταφέρεται σε βάρος του έργου που προσφέρουν οι Αστυνομικοί, και ισχυρίζεται, «Αίφνης βρέθηκαν χιλιάδες αστυνομικοί για να ρωτούν τους πιστούς που πάνε; Που πάνε; Τέτοια μέρα! Την ώρα που κακοποιοί κυκλοφορούν ελεύθεροι».

Πριν λίγο ο πατέρας Βολουδάκης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων Αθηνών στα Εξάρχεια!! #Εύγε_παπά_μου, κλάψαμε μαζί σου!!!

Gepostet von Λάμπης Παπαδόπουλος am Freitag, 17. April 2020