“Διατάχθηκαν να μεταβούν στον Έβρο για να προστατέψουν τα σύνορα από την εισβολή δεν άφησαν τις ασπίδες κάτω και το πράττουν”

Με αφορμή την μετακίνηση στα σύνορα του Έβρου των δυνάμεων της ΥΑΤ για να απωθήσουν τους λαθρομετανάστες.. ενω πριν λίγες ημέρες, στα νησιά  «πατριώτες» που γράφουν έτοιμοι να πολεμήσουν, δέχθηκαν επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες στο στρατόπεδο «Κυριαζή Παγανή»”

..”Κάποτε διατάχθηκαν να προστατέψουν τη Βουλή από τους «αναρχικούς»,για το καλό της κοινωνίας,της πατρίδας και της δημοκρατίας…δεν άφησαν τις ασπίδες κάτω και το έπραξαν!
•Κάποτε διατάχθηκαν να προστατέψουν τους μετανάστες που μένουν στη Μόρια από τους «φασίστες»,για το καλό της κοινωνίας,της πατρίδας και της δημοκρατίας…δεν άφησαν τις ασπίδες κάτω και το έπραξαν!
•Κάποτε διατάχθηκαν να μεταβούν στα νησιά για να προστατέψουν τις εργασίες δημιουργίας κλειστών κέντρων μεταναστών,για το καλό της κοινωνίας,της πατρίδας και της δημοκρατίας…δεν άφησαν τις ασπίδες κάτω και το έπραξαν!
•Τώρα διατάχθηκαν να μεταβούν στον Έβρο για να προστατέψουν τα σύνορα από την εισβολή των μεταναστών,για το καλό της κοινωνίας, της πατρίδας και της δημοκρατίας… δεν άφησαν τις ασπίδες κάτω και το πράττουν!
•Κάποτε κάποιοι «πατριώτες» που τώρα γράφουν στο διαδίκτυο ότι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν, έκαναν επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες στο στρατόπεδο «Κυριαζή Παγανή»”, ήταν το σχόλιο του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λεσβου Βασίλη Ροδόπουλου.