Αναβολή για το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών λόγω κορωνοϊού – Ανάκλησης στις άδειες και τα ρεπό του ένστολου προσωπικού

Λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και με δεδομένο ότι σε κλειστό χώρο θα βρεθούν άτομα από διαφορετικές χώρες

Αποφασίστηκε η μεταφορά της διεξαγωγής του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Μαρτίο και μέχρι προχθές υπήρχε η πρόθεση να διεξαχθεί με συγκεκριμένα μέτρα πρόληψης. Ωστόσο οι διοργανωτές εκτίμησαν την ανακοίνωη του Π.Ο.Υ με χθεσινή ημερομηνία (28/02), που αναβάθμισε τον κίνδυνο απειλής από τον κορωνοϊό σε «πολύ υψηλό», με συνέπεια και την ανάκληση των αδειών και ρεπό για το ένστολο προσωπικό .

“Αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το 5ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών στο τέλος Μαΐου αρχές Ιουνίου τους έτους.

Η απόφασή μας βασίστηκε στα τρέχοντα γεγονότα και τις οδηγίες από τοπικές, εθνικές και διεθνείς Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, η οποία αναβάθμισε χθες τον παγκόσμιο κίνδυνο εμφάνισης της επιδημίας κοροναϊού σε “πολύ υψηλό”.
Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία. Ωστόσο, η ασφάλεια και η υγεία όλων των επισκεπτών μας, των ομιλητών, των εργαζομένων και των πολιτών της περιοχής που δραστηριοποιούμαστε, έχει ύψιστη προτεραιότητα για εμάς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ομιλητές μας, τους χορηγούς, τους συμμετέχοντες, τους προγραμματιστές και μέλη από όλο τον κόσμο που τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες έμειναν δίπλα μας και έδειξαν εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα”, καταλήγει η επίσημη ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα που αναρτήθηκε (29/02) από τη διοργάνωση.

Με διαταγή της ΕΛ.ΑΣ προς τις Αστυνομικές Υπηρεσίες γίνεται ενημέρωση προς το ένστολο προσωπικό για ανάκληση αδειών και ρεπο το επίμαχο διάστημα .