Δασιά, Κέρκυρα: Αιφνιδίασε τον 63χρονο με πυροβολισμό πισώπλατα- Τα θύματα δέχτηκαν από δύο βολές

Ολοκληρώθηκε η Ιατροδικαστική Εξέταση των δύο θυμάτων και του αυτόχειρα δράστη στο φονικού στη Δασιά, της Κέρκυρας

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ιατροδικαστή Κέρκυρας Ιωάννη Αιβατίδη, ο 63χρονος δέχτηκε δυο βολές από το κυνηγετικό όπλο του δράστη εκ των οποίων ένα πισώπλατα. «Το πρώτο χτύπημα δεν ήταν το θανατηφόρο έγινε από την πίσω πλευρά σε απόσταση, περίπου 5-6 μέτρων. Σίγουρα δεν είχε εκείνη τη στιγμή οπτική επαφή με τον δράστη και αυτόχειρα. Φαίνεται να αιφνιδιάστηκε».

Αναφορικά με το ποιο από τα δύο θύματα δέχθηκε αρχικά τα φονικά πυρά ο ιατροδικαστής υποστήριξε ότι γι αυτό θα αποφανθούν οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές ωστόσο διαπίστωσε ότι τα θύματα δέχτηκαν από δύο βολές, ενώ ο δράστης, «έφερε εξ επαφής τραύμα το οποίο ήταν τυπικό αυτοχειριασμού από το συγκεκριμένο όπλο κυνηγετικού τύπου. Το τραύμα ήταν στο θώρακα και υπήρξε ρήξη, τρώση, του αριστερού πνεύμονα και όχι της καρδιάς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιβίωσε ο αυτόχειρας για κάποια ελάχιστα λεπτά».

Αναφορικά με τα φαρμακευτικά σκευάσματα που κατασχέθηκαν στον διαμέρισμα του δράστη, ο ιατροδικαστής Κέρκυρας διευκρίνησε ότι επρόκειτο για φάρμακα που αφορούν σε παθολογικές νόσους, όπως η υπέρταση και ένα ήπιο ηρεμιστικό, ωστόσο τα περισσότερα δεν είχαν ανοιχτεί.

___________________________

* corfutvnews.gr