Δακτύλιος: 《Ελευθέρας》μέχρι 12 Οκτωβρίου!

Κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομίας και Περιβάλλοντος, σύμφωνα με την οποία, η εκ περιτροπής κίνηση οχημάτων στο κέντρο πόλης Αθηνών (δακτύλιος) τίθεται σε εφαρμογή, από τις 12 Οκτωβρίου 2015.
Επιστρέφει από τις 12 Οκτωβρίου οι περιορισμοί της κυκλοφορίας τροχοφόρων στο κέντρο της Αθήνας- (δακτύλιος), σύμφωνα με απόφαση (22/09) η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιουλίου 2016.
Η εφαρμογή του μέτρου υπενθυμίζεται έχει ισχύ από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 7πμ έως τις 08.00μμ ενώ για την Παρασκευή θα ισχύει από τις 7.00πμ – 03.00 μμ.
Το μετρο της εκ περιτροπής κίνησης τροχοφορων στο με το της Αθήνας (μονά-ζυγά) περιλαμβάνει τις οδούς: «Λ. Αλεξάνδρας − Ζαχάρωφ − Λ. Μεσογείων − Φειδιππίδου − Μιχαλακοπούλου − Σπύρου Μερκούρη − Βρυάξιδος − Υμηττού − Ηλ. Ηλιού − Ανδρ. Φραντζή − Λ. Ανδρ. Συγγρού − Χαμοστέρνας − Πειραιώς − Ιερά Οδός − Λ. Κωνσταντινουπόλεως − Αχιλλέως − Πλατεία Καραϊσκάκη − Καρόλου − Μάρνη − 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων)− Λ. Αλεξάνδρας».

Για τα αυτοκίνητα που εξαιρούνται του μέτρου, οι λεπτομέρειες για την είσοδο και την έξοδο των μόνιμων κατοίκων εμπεριέχονται στο κείμενο της απόφασης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport