ΔΑΕΕΒ: Δακτυλικά "έδειξαν" το "κλεφτρόνι" του "δικτύου" Ξηρού.

Δακτυλικά αποτυπώματα, τα οποία απομονώθηκαν στο βαν διαφυγής το οποίο είχε εντοπισθεί στον περιφερειακό Αιγάλεω, οδήγησε σε μια ακόμα σύλληψη, του δικτύου Χρ.Ξηρού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία προέκυψαν, η Αντιτρομοκρατική, προχώρησε στη σύλληψη ενός 22χρονου ομογενή από τη Ρωσία, με ένταλμα του Ειδικού Εφέτη, από την περιοχή της Γλυφάδας, για συνέργεια στην ομάδα υποστήριξης για την εφαρμογή του σχεδίου “Γοργοπόταμος” απόδρασης ποινικών και τρομοκρατών της ΣπΦ, από τις φυλακές Κορυδαλλού.
image

Δακτυλικά του αποτυπώματα, είχαν απομονωθεί Σε βαν κλειστού τύπου το οποίο είχε εντοπισθεί στον περιφερειακό Αιγάλεω (08/01) το οποίο σύμφωνα με το Αντιτρομοκρατικο επιτελείο, επρόκειτο να χρησιμοποιήσει η ομάδα του “δικτύου” ποινικών και τρομοκρατών του Χριστόδουλου Ξηρού, μετά τη διαφυγή των εγκλείστων ποινικών και τρομοκρατών της ΣπΦ από τον Κορυδαλλό.
Το άτομο φέρεται στο παρελθόν να έχει απασχολήσει τις Αρχές για ποινική παραβατική συμπεριφορά. Κλοπές και ληστείας, είχαν καταχωρηθεί στο ποινικό μητρώο του 22χρονου ομογενή
, ενώ στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στο Σωφρονιστικο Κατάστημα Κράτησης του Κορυδαλλού. Είχε προηγηθεί η σύλληψη των δύο συνεργών του Χρ.Ξηρού, με την κατηγορία της υπόθαλψης στη Καλαμάτα (13/01) οι οποίοι παραπέμφθηκαν με διώξεις για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

image
Μεταγωγή (13/01)συνεργών Χρ.Ξηρού, για υπόθαλψη

Αναμένεται να μεταχθεί ενώπιον του Ειδικού Εφέτη Ανακριτής, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση του “δικτύου” του Χριστόδουλου Ξηρού, με τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, κα ποινικά αδικήματα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport