Χρ.Συνδρεβέλης: “Τέσσερις Αστυνομικοί, που αυτη την στιγμή βρίσκονται επι της Εγνατίας Οδού- Ιωαννίνων με βλάβη στο υπηρεσιακό όχημα και με βαθμούς κελσίου υπό του μηδενός”

Με τις κλιματολογικές συνθήκες να χαρακτηρίζονται ως δυσμενείς, πληρώματα περιπολικών βρίσκονται επί ποδός, με τα μέσα να παραμένουν ακινητοποιημένα λόγω βλαβών.

“Είναι συνηθισμένο φαινόμενο πλέον τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ να ακινητοποιούνται στην μέση του δρόμου απο μηχανικές βλάβες.
Πώς άλλωστε θα μπορούσε να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο, όταν δυστυχώς η ίδια η Πολιτεία αδυνατεί να εξοπλίσει το προσωπικό με εξοπλισμό και μέσα και αναγκάζονται οι συνάδελφοί μας, να εκτελούν τα καθήκοντά τους με ελλείψεις και με” απαρχαιωμένους στόλους οχημάτων”..
Ακόμα ενα περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα τόσα… και ακόμα μια φορά υποχρεωμένοι να το καταγγείλουμε.
Η Πολιτεία, οφείλει να απολογηθεί σε αυτούς τους 4 συναδέλφους μας, που αυτη την στιγμή βρίσκονται επι της Εγνατίας οδού πλησίον των Ιωαννίνων με βλάβη στο υπηρεσιακό όχημα και με βαθμούς κελσίου υπό του μηδενός, αναμένοντας την οδική βοήθεια και να αντιληφθεί επιτέλους, ότι δεν χωρούν εκπτώσεις στην ασφάλεια και προστασία του Πολίτη.
Η ταλαιπωρία τους μεγάλη, η υπομονή τους μεγαλύτερη.. το εγχείρημα τους ενα!!! Να κατορθώσουν να φτάσουν απο την Πελοπόννησο στην Κέρκυρα για διατεταγμένη Υπηρεσία με υπηρεσιακό όχημα, που δεν αρμόζει στην υψηλή αποστολή του Καθήκοντος..
Είναι λυπηρό η Πολιτεία να απαντά στο φιλότιμο των συναδέλφων μας, μόνιμα με ελλείψεις.
Εύχομαι στους συναδέλφους καλό κουράγιο και υπομονή και σύντομα να φτάσουν στον προορισμό τους για να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους”.
Συνδρεβέλης Χρήστος, Γρμ. ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ