Χόκεϋ Ελληνικού: Βιασμός ανήλικου Μαροκινού από 25άχρονο ομοεθνή του-Τον εξέδιδε σε αλλοδαπούς στο Κέντρο Φιλοξενίας

Καταγγελία βιασμού ανήλικου Μαροκινού από 25άχρονο ομοεθνή του, ο οποίος τον παρακρατούσε παράνομα και τον εξέδιδε, στο κέντρο φιλοξενίας στην εγκατάσταση του χόκεϋ στο Ελληνικό, ερευνά η ΕΛΑΣ.

image
φωτο αρχείου

Ανήλικος Μαροκινός κατήγγειλε στον υπεύθυνο του κέντρου φιλοξενίας 25άχρονο ομοεθνή του, για βιασμό σε βάρος του κατ εξακολουθηση και παράνομη παρακράτηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου Μαροκινού, ομοεθνής του τον βίαζε και επί 25 μέρες τον εξέδιδε σε άλλους αλλοδαπούς, ενώ τον κρατούσε παρά τη θέλησή του, σε σκηνή στο χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, απειλώντας κι εκβιάζοντας τον ανήλικο, αποσπώντας χρηματικά ποσά από άλλους αλλοδαπούς.
Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομική δύναμη που έχει διατεθεί στη φύλαξη του χώρου και ο 25άχρονος Μαροκινός συνελήφθη ενώ ο 17άχρονος -κατα δηλωση του – Μαροκινός, μεταφέρθηκε σε ξενώνα των “Γιατρών χωρίς Σύνορα” στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί από ψυχολόγο και Ιατροδικαστή, ενω η υπόθεση ανατέθηκε προς διερεύνηση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Το πόρισμα ωστόσο της ιατροδικαστικης έκθεσης δεν έχει διαβιβαστει στις αρμόδιες Αρχές, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Σε περίπτωση που η καταγγελία του ανήλικου, επιβεβαιωθεί θα ασκηθούν διώξεις σε βάρος του 25άχρονου Μαροκινού και των υπολοίπων αλλοδαπών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν έξι ημέρες, και χρονικά προσδιοριζεται κοντά στα Χριστούγεννα, ενώ δεν δημοσιοποιηθηκε.

Ο 25άχρονος Μαροκινός, κρατείται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, με απόφαση Εισαγγελέα αναμένεται να διατεθεί διοικητική απέλαση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport