Αυγή Βουτσίνα: Η ακτιβίστρια που απελευθέρωσε κότα στο Μαξίμου

Με ανάρτησή της στο facebook η Αυγή Βουτσίνα συνοδεύοντας την με φωτογραφικό στιγμιότυπο, δήλωσε ότι απελευθέρωσε την κότα στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου

image

Η Αυγή Βουτσίνα, είχε προκαλέσει επεισόδιο και κατά το παρελθόν, μέσα στο Κοινοβούλιο. Απο τα θεωρεία της Βουλής στις 16 Οκτωβρίου του 2015 στην τοποθέτηση του Πρωθυπουργού με αφορμή το δημοψήφισμα, « ο λαός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ποιος θα υλοποιήσει τη συμφωνία» η ίδια φώναξε «Ναι, αλλά ο ελληνικός λαός είπε όχι».
Στο επεισόδιο παρενέβη η Ασφάλεια της Βουλής και η 51άχρονη απομακρύνθηκε από τα θεωρεία.
image

Νωρίτερα (19/01), εμφανίστηκε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς να γίνει αντιληπτή η παρουσία της από την Ασφάλεια, και πριν την επίσημη συνάντηση του Πρωθυπουργού με το νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, απελευθέρωσε στο προαύλιο του Μαξίζουν τη ζωντανή κότα.

Η ίδια ωστόσο, είχε προαναγγειλει την πρόθεσή της να προβεί στην “ακτιβίστικη” ενέργεια της, να απελευθερώσει την ..κότα με ανάρτησή της και σχετικό σχόλιο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στις 14Ιανουαριου, με φωτογραφία του πουλερικού και σημείωση.. “Σύντομα κοντά σας”…!!!!!!
image

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport