“Χίλια ΜΠΡΑΒΟ στους άνδρες του ΤΑ Καλαμαριάς και της Άμεσης Δράσης”|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Από τα περιστατικά που από καταγραφέα μπορεί να σε κάνουν άμεσα εμπλεκόμενο.. Μια τέτοια εμπειρία περιγράφει δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, και αποδίδει τα εύσημα στους Αστυνομικούς του ΤΑ Καλαμαριάς και της Άμεσης Δράσης.

“Χίλια ΜΠΡΑΒΟ στους άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Καλαμαριάς και της Άμεσης δράσης(με μισθούς των 700-900 ευρώ), που εκτελούσαν υπηρεσία τη νύχτα, για την άμεση επέμβαση τους μετά από κλήση γειτόνων μου για βοήθεια (άγνωστο ακόμα αν επρόκειτο για διάρρηξη ή ληστεία) .
Οι αστυνομικοί έσπευσαν- αστραπιαία!!! και αιφνιδίασαν τους δράστες. Οι περισσότεροι ξυπνήσαμε από το άγριο κυνηγητό σε διαμερίσματα, ορόφους ,μπαλκόνια, στην πυλωτή και παράπλευρες οδούς. Ύστερα από μια συντονισμένη επιχείρηση που κράτησε πάνω από μία ώρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα καλόπαιδα , νομίζω 4 άτομα .
Άγρια νύχτα, αίσιο τέλος! Εκτός από την ανοιχτή αγκαλιά των Ελλήνων για τους πρόσφυγες ακόμα ένας λόγος να αισθάνεσαι οτι υπάρχει ελπίδα… (άκουσα έναν από τους δράστες να φωνάζει μέσα στο περιπολικό οτι δε νιώθει καλά. Ο αστυνομικός τον διαβεβαίωσε οτι θα συνέλθει στο τμήμα!)


*το κείμενο αναρτήθηκε από την Ελένη Μπιμπίκου (fb)