Χειροπέδες σε Αξιωματικό της ΕΛΑΣ για εκδικητική πορνογραφία σε δόκιμο της ΣΑΕΑ

Αξιωματικός της ΕΛΑΣ συνελήφθη για υπόθεση εκδικητική πορνογραφία και σε βάρος του βρίσκεται σε εξέλιξη πειθαρχικός έλεγχος για τη διακίνηση του παράνομου υλικού

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την υπόθεση εκδικητική πορνογραφία, σχηματίσθηκε για 35χρονο Αξιωματικός ΕΛΑΣ .

Προηγήθηκε καταγγελία εις βάρος του 35χρονου Αξιωματικου της ΕΛΑΣ για διακίνηση βίντεο, όπου απεικονίζεται η γενετήσια ζωή δοκιμου της ΣΑΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, η δόκιμος Υπαστυνόμος διατηρούσε σχεση με τον 35χρονο, Αξιωματικό και όταν τελείωσε, φέρεται οτι για να την εκδικηθεί δημοσιοποίησε ερωτικό βίντεο με πολύ προσωπικές στιγμές τους.

Η Υπαστυνόμος, στην έρευνα που έγινε, υπέδειξε ως υπαίτιο για τη διαρροή του ερωτικού βίντεο τον Αξιωματικό και πρώην εκπαιδευτή της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Αξιωματικος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου  (22/06)  ενω σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν το κινητό του και ένα usb, τα οποία έχουν αποσταλλει στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Για την υπόθεση, απο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη πειθαρχικός έλεγχος για τον Αξιωματικο αναφορικά με την υπόθεση. Ο συλληφθείς Αξιωματικός της ΕΛΑΣ μετήχθη στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.