Χαριλάου, ΘΣΝ: Σύρος κατηγορούμενος για κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων, αυτοτραυματίστηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα (video)

Μετέβη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη και προκάλεσε αναστάτωση με φωνές προκειμένου να εκβιάσει τις Αρχές, αυτοτραυματίσθηκε μπροστά στους Αστυνομικούς οι οποίοι είχαν κληθεί να μεταβούν στο χώρο για να τον μεταπείσουν

Λαθρομετανάστης -κατά δήλωσή του- Σύρος, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί δίωξη καθώς εμπλέκεται σε κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων, επιχείρησε να εκβιάσει τις Αρχές και αυτοτραυματίσθηκε με ξυραφάκι μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε ο 32άχρονος λαθρομετανάστης, η πράξη του ήταν στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για την ποινική δίωξη που εκκρεμεί εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 32χρονος Σύρος, στις παραινέσεις των Αστυνομικών να αφήσει το ξυραφάκι που έφερε μαζί του, άρχισε να αυτοτραυματίζεται σε σημεία του σώματός του .

Με την παρέμβαση του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου, κατάφερε να του αποσπάσει το ξυραφάκι και με τη συνδρομή των πληρωμάτων που είχαν μεταβεί στο χώρο προχώρησαν σε ακινητοποίησή του, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου.

Ο 32άχρονος λαθρομετανάστης παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” όπου παραμένει με προστατευτική σε νοσηλεία. Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας, και σχηματίσθηκε δικογραφία .