Χανιά: Γιος παπά με έντονη διαταραχή ψυχικής υγείας ο δράστης- Ειχε επισκεφτεί το όρυγμα πριν δυο χρόνια και έκανε περιήγηση

Με κίνητρο σεξουαλική επίθεση, ο 27άχρονος παρέσυρε με το όχημά του, μαχαίρωσε, αποπειράθηκε να βιάσει και στραγγάλισε το θύμα, στο Μαλεμέ των Χανίων.

dol13

Με την ψυχική του υγεία οριακά ασταθή. Ο 27άχρονος κτηνοτρόφος συνελήφθη μετην ομολογία του για τη δολοφονία της 60άχρονης Αμερικανίδας Βιολόγου Suzanne Eaton.

Ο Γ.Π περιέγραψε οτι συνάντησε εν κινήσει με το αυτοκίνητό του, την 60άχρονο Βιολόγο ενώ έκανε τζόκινγκ, περίπου ένα χιλιόμετρο από τις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης.

Όπως διακριβώθηκε κατα την ιατροδικαστική έκθεση ο δράστης παρέσυρε με το αυτοκίνητο την Αμερικανή επιστήμονα, η οποία έπεσε αιμόφυρτη στον δρόμο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο δολοφόνος πέρασε τουλάχιστον δύο φορές από το σώμα της, με το αυτοκίνητο, κι ενώ ήταν ακομα εν ζωή ο δράστης την ανασήκωσε και τοποθέτησε το σώμα της στο πορτμπαγκάζ.

viologos4-768x615

Η βιολόγος με τα χέρια, αν και βαρύτατα τραυματισμένη χτυπούσε το εσωτερικό του πορτ-μπαγκάζ για να της ανοίξει, φέρεται να καταθέτει στην προφορική ομολογία του. Ο δράστης κατάφερε μαχαιριές στη Αμερικανίδα, με στομωμένο μαχαίρι που ειχε πανω του, για να την ακινητοποιήσει και μεταξύ άλλων τραυμάτων που της προκάλεσε, της ακρωτηρίασε το αυτί. Στην προσπάθειά τους να ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της με βία, της προκάλεσε ασφυξία με την Suzanne Eaton να καταλήγει από απόφραξη αναπνευστικής οδού (ασφυξία).

Ο δολοφόνος δηλώνει ηδονοβλεψίας

Ο ΓΠ 27 ετών, καθ’ομολογιαν δράστης δολοφονίας της 60άχρονης Αμερικανίδας Βιολόγου Suzanne Eaton, είναι πατέρας δύο παιδιών- αγοράκι, ηλικίας δύο ετών και κοριτσάκι, ηλικίας ενός έτους -και ενας εκ των τριών γιων ιερωμένου.  Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει οτι τα τελευταία δυο χρονια ακολουθεί τη φιλοσοφία των Σαολιν(!) και έχει επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο διαβίωσης στη φύση.

dol12

Σύμφωνα με τους Αστυνομικούς η ψυχική υγεία του 27άχρονου βρίσκεται σε ανισορροπία ενώ εκδηλώνει διαταραχή. Πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr σημειώνουν οτι και ο δεύτερος αδελφός του δράστη, παρουσιάζει διαταραχή προσωπικότητας και εμφανίσει αντισυμβατική συμπεριφορά.

Πριν από δύο χρόνια ο Γ.Π είχε επισκεφτεί το όρυγμα στο Μάλμε και φέρεται να γνώριζε την περιοχή. Μαζί με το δράστη, έχει προααχθεί και εξετάζεται αλλοδαπός εργάτης του 27άχρονου Γ.Π. και φέρεται από κοινού να ενήργησε στην απόκρυψη του πτώματος της Αμερικανίδας Βιολόγους απορρίπτοντας το πτώμα της στο σημείο όπου και εντοπίσθηκε.

Ίχνη από το αυτοκίνητο του 27άχρονου Γ.Π. κατά την αυτοψία εντοπίστηκαν στην περιοχή που είχε μεταφερθεί το πτώμα της 6άχρονης Αμερικανίδας. Στο χώρο οι Αστυνομικοί εντόπισαν ένα κομμάτι ύφασμα από το οποίο έχουν λάβει δείγματα και εκτιμούν οτι στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια θα προκύψει DNA των δύο ανδρών που να τους τοποθετει στη σκηνή εγκλήματος.

image (1)

Η 60άχρονη Βιολόγος είχε εξαφανιστεί  (04/07) πριν την παρουσία της σε επιστημονικό Συνέδριο στο οποίο θα ήταν ομιλήτρια. Μια εβδομάδα αργότερα (09/07) το πτώμα της εντόπισαν σκεπασμένο με σεντόνι δύο περιηγητές  και ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Αναμένεται η ανακοίνωση επίσημων δηλώσεων σε παρουσίαση Τύπου  για την εξιχνίαση της υπόθεσης από τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ (16/07)