“Χάλκινος” στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής ο Γιάννης Καργιωτάκης

Χάλκινος Πρωταθλητης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης, αναδείχθηκε ο Αξιωματικός κι εκπαιδευτής της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΥΦΑΑ) της Ελληνικής Αστυνομία

Στο βάθρο των νικητών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης Υποταγής, που διεξήχθη (26/03) στη Βουδαπέστη, ανέβηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Υπαστυνόμος ‘Β της ΕΛ.ΑΣ, Γιάννης Καργιωτάκης. Μετά από πέντε συναρπαστικούς αγώνες στη διοργάνωση, ήρθε το αποτέλεσμα της διάκρισης για τον αθλητή της Πυγμαχίας, Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος έλαβε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Υπαστυνόμος Β’ Γιάννης Καργιωτάκης, δήλωσε ενθουσιασμένος για την κατάκτηση του μεταλλίου του, «European Medalist! Περήφανος ακόμα μια φορά που βλέπω την Ελληνική σημαία στο βάθρο των νικητών! Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Επιπροσθέτως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναθλητές μου που με βοήθησαν σε αυτό καθώς και τον Κωνσταντίνο “Cts” μου έδινε οδηγίες κατά την διάρκεια των αγώνων μου!

Ο Υπαστυνόμος ‘Β της ΕΛΑΣ, Παγκόσμιος Πρωταθλητής πάλης, εκπαιδευτής της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΥΦΑΑ) της Ελληνικής Αστυνομία, και απόφοιτος της Νομικής Σχολής, έχει λάβει θέσεις βάθρου και εξαιρετικές διακρίσεις. Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης, τα δυο προηγούμενα χρόνια, ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ είχε λάβει το ασημένιο μετάλλιο ενώ το 2019, στην ίδια διοργάνωση είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.