Χαλκίδα: Τσακώθηκαν, την έριξε από τη γέφυρα και την εγκατέλειψε στη θάλασσα

Ο καυγάς μεταξύ ζευγαριού προκάλεσε την ακραία αναιτιολόγητη αντίδραση του 30χρονου άνδρα, αφού αποβίβασε με βία από το όχημά του τη 45χρονη σύντροφό του, την έριξε από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας και εγκατέλειψε το σημείο

Σύμφωνα με την καταγγελία της 45χρονης, κολυμπώντας βγήκε μόνη της από τη θάλασσα, και αναζήτησε βοήθεια καθώς ύστερα από επεισόδιο με τον 30χρονο σύντροφό της, την έριξε από την Υψηλή γέφυρα της πόλης και αποχώρησε με το όχημά του. Το ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης (25/03) είχαν μεταβεί στο σημείο που βρίσκεται η υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, στην περιοχή του τσιμεντάδικου, όταν εξαιτίας διαφωνίας μεταξύ τους, είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο. Ο 30χρονος οδηγός, σταμάτησε το όχημά του, πάνω στη γέφυρα, αποβιβάστηκε και τράβηξε με βία την  45χρονη σύντροφό του την οποία έριξε στη θάλασσα από τη γέφυρα. Στη συνέχεια ο άνδρας διέφυγε από το σημείο και εγκατέλειψε τη γυναίκα αβοήθητη.
Από αναζητήσεις η Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, εντόπισε τον 30χρονο δράστη και προχώρησε στη σύλληψή του, και με την ποινική σε βάρος του δικογραφία, παραπέμφθηκε (26/03) στον Εισαγγελέα υπηρεσίας Χαλκίδας.