Χαλκίδα: Ελεύθερος ο Αλβανός που έσπρωξε τη γάτα από το deck- Παραπέμφθηκε για πλημμέλημα

Ελεύθερος αφέθηκε ο Αλβανός ο οποίος συνελήφθη καθώς είχε καταγραφεί σε βίντεο να σπρώχνει γάτα από το deck που είχε αναπτύξει τραπέζια παραθαλάσσια ψαροταβέρνα στην Αιδηψό της Εύβοιας

Σε βάρος του 30χρονου Αλβανού Μario Z. κάτοικος Άνοιξης Αττικής, σχηματίσθηκε δικογραφία από το ΑΤ Ιστιαίας, με κατηγορία πλημελληματικού χαρακτήρα και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, μετά την απολογία του στον Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Χαλκίδας τον παρέπεμψε για πλημμέλημα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας . Ο δικηγόρος του ζήτησε κι έλαβε τριήμερη προθεσμία, με τη δίκη να έχει προσδιορισθεί για την προσεχή Παρασκευή (06/05- 12:30). Καθώς δεν παρέστησαν μάρτυρες σε δήλωση υποστήριξη της κατηγορίας, κανένας μάρτυρας κατηγορίας δεν έδωσε το παρών.

Σε υποστήριξη του 30χρονου Αλβανού δύο μάρτυρες υπεράσπισης, εκ των οποίων ο φίλος του, ο οποίος ανήρτησε το βιντεοληπτικό υλικό και στη συνέχεια προχώρησε με υβριστική απάντηση στα επικριτικά σχόλια στο instagram.

Κατά την έξοδο τους από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, ο 30χρονος Αλβανός ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Κατά τη μεταγωγή του 30χρονου Αλβανού στα Δικαστήρια, δεν θέλησε να προχωρήσει σε οποιαδήποτε δήλωση και πέρασε στο εσωτερικό του Δικαστικού Μεγάρου.