Χαλάνδρι: Συνελήφθη ο δράστης απόπειρας ληστείας, από Αστυνομικό εκτός υπηρεσίας .

Απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Χαλάνδρι. Ο δρατης εγινε αντιληπτός, άνοιξε πυρ κατά Αστυνομικού ο οποίος τον καταδίωκε και τελικά συνελήφθη.

Ο δράστης, οπλισμένος με πιστόλι, επιχείρησε να ληστέψει το σούπερ μάρκετ, στη λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι (02/06). Πολίτης ο οποίος αντιλήφθηκε την απόπειρα, επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα να συμπλακεί μαζί του.
Ο δράστης τον χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον με τη λαβή του όπλου και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό απο τον Αρχιφύλακα Νικόλαο Γαλάρη- υπηρετεί στο ΑΤ Αμπελοκήπων και μένει στο Χαλάνδρι-, εκτός υπηρεσίας ο οποίος είχε πάει στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσει. Ο ληστής, στην προσπάθειά του να διαφύγει πυροβόλησε μια φορά προς τον Αστυνομικό, ο οποίος, ακινητοποίησε αφοπλισε και συνέλαβε το δράστη.
Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης παρέλαβαν το δράστη και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Ττμήμα Χαλανδρίου. Από την εξακρίβωση των στοιχείων του, προέκυψε ότι ο δράστης είναι έγκλειστος των φυλακών για ναρκωτικά ληστείες και είχε βγει με άδεια.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport