Χαλάνδρι: Στον 64άχρονο ανήκει το πτώμα στο διαμέρισμα- Αναζητείται η Γερμανίδα συντροφός του

Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου για τον άνδρα, λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης.

Ενα αναμονή της τυπικής επιβεβαίωσης με την εργαστηριακή εξέταση DNA για την ταυτοποίηση των στοιχείων του άνδρα, το πτωμα του οποίου εντοπίσθηκε στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης 24, στο Χαλάνδρι, ολοκληρώθηκε η νεκροτομήστην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών

Συμφωνα με τα επιστημονικά συμπεράσματα, το πτώμα του άνδρα που εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση και τυλιγμένος με σακούλες, σεντόνια, κουβέρτες, ταινίες και σχοινιά (22/02), δεν έφερε κακώσεις στο σκελετό ή το κρανίο, που να δικαιολογού το θάνατο. Σημάδια τα οποία έφερε στο κρανίο, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής , αποδίδονται σε αλλοιώσεις λόγω σήψης. Ωστόσο, ως αιτία θανάτου αποδίδεται κατ εκτίμηση ασφυκτικός θάνατος ενώ αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις .

Κρίθηκαν απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου. Εν αναμονή ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων

Από τις Εελληνικές Αρχές έχει ενεργοποιηθεί η διακρατική συνεργασία μεσω Interpol και Europol για τον εντοπισμό της συντρόφου του 64άχρονου Έλληνα. Οι φίλοι και η τέως σύζυγος του 64άχρονου τον αναζήτησαν στο διαμέρισμά που είχε ενοικιάσει και διέμενε με τη Γερμανίδα συντροφό τόυ, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, χωρίς να τον εντοπίσουν. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διαμένει στον πρώτο όροφο, κατέθεσε ότι τον Ιανουάριο η Γερμανίδα είχε καταβάλει το ενοίκιο, ωτόσο τον τελευταίο 1,5 μήνα, δεν είχε επικοινωνία μαζί τους, ενώ κανείς δεν είχε δηλώσει την εξαφάνισή του επισήμως στις Αρχές.