Χαλάνδρι: Ψάχνουν τη Γερμανίδα σύντροφο του 64άχρονου ενοικιαστή

Με την κατάθεση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, για τον 64άχρονο ενοικιαστή του, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, αναζητούν τη Γερμανίδα σύντροφο του 64άχρονου, το πτώμα του οποίου εντοπίσθηκε στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν.

Οι Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Ασφάλειας Αττικής, αναζητούν τη Γερμανίδα σύντροφο του 64άχρονου, το πτώμα του οποίου εντοπίσθηκε σε προχωρημένη σήψη, στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε μία προσπάθεια να διελευκάνουν την υπόθεση.

Για την εξακρίβωση των στοχείων την ταυτότητας του άνδρα το πτώμα του οποίου εντοπίσθηκε στο διαμέρισμα, αναμένεται η εργαστηριακή ταυτοποίηση καθώς όπως σημειώνουν Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, η σωματική διάπλαση του ενοίκου, συνδιασιτκά με μαρτυρίες, επιτρέπουν την εκτίμηση ότι το πτώμα ανήνει στον 64άχρονο, χωρίς να  ασφαλές συμπέρασμα.
Ο ιατροδικαστής κατά την αυτοψία στο χώρο και τη νεκροψία στο πτώμα, διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για θανατηφόρο πλήγμα, ενώ κατ εκτίμηση ο θάνατός του είχε επέλθει πριν σχεδόν ένα μήνα.

Ευρήματα κατά την ιχνιλασία στο χώρο εχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εξερεύνηση, ενώ από καταθέσεις  και επικοινωνία με τους συγγενείς του 64άχρονου ενοικιαστή, αναμένεται με δείγμα DNA να προκύψει η ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε στο ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.