Χαλάνδρι: Πυγμάχος επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του και με πτυσσόμενο χτύπησε στο κεφάλι ΔΙΑΣ κατα τη σύλληψή του

Σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο, με δράστη τον πυγμάχο γιο της οικογένειας ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι

Σε κατάσταση έξαρσης με έντονη ψυχική ορμή, ερασιτέχνης πυγμάχος επιτέθηκε μέσα στο πατρικό του, στη μητέρα του, τραυματίζοντάς την σοβαρά (15/06-21.30).  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr ο πυγμαχος φέρεται να χτύπησε με λακτίσματα και γροθιές τη μητέρα του με τους περίοικους να ενημερώνουν την Αστυνομία.

Άμεσα πληρώματα μετέβησαν στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Κύπρου, με τους αστυνομικούς να επιχειρούν ακινητοποίηση του πυγμάχου, ωστόσο εκτός εαυτού, επιτέθηκε στους ΔΙΑΣ και ακολούθησε συμπλοκή με έναν τραυματία Αστυνομικό. Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αναφέρουν τον τραυματισμό στο κεφάλι μέλους της ΔΙΑΣ με γκλοπ, το οποίο απέσπασε απο μέλος της ομάδας ΔΙΑΣ στην προσπάθειά τους να τον συγκρατήσουν.

Με συνδρομή πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης ο πυγμάχος ακινητοποιήθηκε και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης προσήχθη στο ΑΤ Χαλανδρίου όπου και συνελήφθη . Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι ο Αστυνομικός της ΔΙΑΣ μεταφέρθηκε στο 401ΓΣΝ.

Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Χαλανδρίου.