Κατερίνη: Εντόπισαν απανθρακωμένο, δεμένο πισθάγκωνα με κουκούλα στο κεφάλι, τοξικομανή με δήλωση εξαφάνισης

Διερχόμενος από το νεκροταφείο της Καλλιθέας Κατερίνης, εντόπισε απανθρακωμένο πτώμα,  δεμένο πισθάγκωνα με κουκούλα στο κεφάλι κι ενημέρωσε την Αστυνομία

Το πτώμα άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι, εντόπισε (15/06-19.00) διερχόμενος κάτοικος της περιοχής πίσω από το νεκροταφείο της Καλλιθέας στην Κατερίνη. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στο χώρο διαπίστωσαν κατά την αυτοψία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του θύματος ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία 45χρονου άνδρα, γνωστό στις Αρχές λόγω τοξικομανίας, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από το βράδυ της Δευτέρας (14/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας τα προηγούμενα χρόνια ζούσε στην Αυστραλία, επέστρεψε ωστόσο στην Ελλάδα, και εγκαταστάθηκε στην Καλλιθέα Κατερίνης, όπου εργαζόταν ως κομμωτής. Κατά τη νεκροψία προέκυψε ότι οι δράστες προκάλεσαν φωτιά στον 45χρονο άνδρα, ενώ αυτός βρισκόταν εν ζωή. Για τα ακριβή αίτια θανάτου του 45χρονου αναμένεται να προσδιορισθούν με την ολοκλήρωση της νεκροτομής .

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, έχουν γίνει ήδη τρεις προσαγωγές υπόπτων, ενώ για την ανθρωποκτονία διεξάγεται προανάκριση .