Χαϊδάρι: Βανδάλισαν ξανά Σκοπευτικό Σύλλογο με συνθήματα «[email protected]@@ the poli(s)men”

Με ύβρεις σε γκραφιτι και απειλές σε βαρος των αστυνομικών οι δράστες εισέβαλλαν- για άλλη μια φορά- στη Στρατιωτική περιοχή, και προκάλεσαν βανδαλισμό στα γραφεία του Σκοπευτικού Συλλόγου “Βεληνεκές ”

Εισέβαλλαν στο χώρο, που αποτελεί χωροθετημένη περιοχή Στρατιωτικής εποπτείας, χωρίς (παλι) να αντιληφθεί κάνεις τις κινήσεις τους μέσα στην αχανή στρατιωτική έκταση στο βουνό πάνω από το Χαϊδάρι, στην οποία στεγάζονται Σκοπευτικού Σύλλογοι της Αττικής με προκάτ εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των σκοπευτών μελων τους .

Κατά την αποχώρησή τους τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/06) οι δράστες αφησαν στους τοίχους μουτζούρες με μπογιές και υβριστικά συνθήματα κατά της αστυνομίας καθώς και περιττώματα στη σκάλα που οδηγεί σε υπερυψωμένο χώρο που χρησιμοποιούν οι σκοπευτές κατά την παραμονή τους στο χώρο του Σκοπευτικού Συλλόγου “Βεληνεκές”

Το «fuck the poli(s)men” στους τοίχους των γραφείων του Σκοπευτικού Συλλόγου “Βεληνεκές” που εδρεύει στο πεδίο βολής του ΚΕΒΟΠ Χαϊδαρίου, βάζει σε σκέψεις τον Πρόεδρος του Σκοπευτικού Συλλόγου, Γιώργο Κοτσιφάκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εγκαταστάσεις του Συλλόγου “Βεληνεκές” γίνονται στόχος βανδάλων. Εικόνα καταστροφής αντίκρισαν τα μέλη του Σκοπευτικού Συλλόγου “Βεληνεκές” και το πρωί της Μ.Τετάρτης (15/04 2021). Οι δράστες έσπασαν την εγκατάσταση και βανδάλισαν με μπογιές το χωρο ενω έκλεψαν αντικείμενα ευτελους αξίας που υπήρχαν στο χωρο .

Άγνωστοι δράστες μια εβδομάδα νωρίτερα είχαν διαρρήξει το χώρο και μεταξύ άλλων καταστροφών που προκάλεσαν είχαν αποσπάσει και το καταγραφικό της κάμερας ασφαλείας που υπήρχε στην εγκατάσταση.

Οπως εχουν καταγγείλει κατα το παρελθόν διαχειριστές των Συλλόγων «κανένας δεν ενδιαφέρεται για τα αθλητικά σωματεία σκοποβολής που βρίσκονται σε αυτό το χώρο. Ο Στρατός δηλώνει αναρμόδιος, αν και τα Πεδία Βολής είναι χώρος του Στρατοπέδου και η ΣΚ.Ο.Ε. αποποιείται κάθε ευθύνη και μεταθέτει το πρόβλημα στους Συλλόγους, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να δώσει λύση σε αυτήν την μάστιγα. Όσοι Σκοπευτικοί Σύλλογοι λειτουργούν στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηριου Χαϊδαρίου καθώς δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος χώρος, έχουν εκφράσει κατ επανάληψη την αγωνία για τις καταστροφές στο πεδίο βολής.

Ο Γιώργος Κοτσιφάκης Πρόεδρος του Σκοπευτικού Συλλόγου “Βεληνεκές” έχει προχωρήσει σε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας του Χαϊδαρίου, ωστόσο σε καμία από τις προηγούμενες καταγγελίες οι δράστες δεν ταυτοποιήθηκαν μέχρι και σήμερα.