Χαιδάρι: Συνελήφθη Ιρακινός, για παρενόχληση- Θώπευε ανήλικες ασθενείς

Η Ασφάλεια Χαϊδαρίου προχώρησε στη σύλληψη του δράστη και με τη δικογραφία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα για “προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας” σε βάρος δύο ανήλικων.

Συνελήφθη (06/07- 05.00) Ιρακινός νοσηλευόμενος με αυτοάνοσο, στο Παθολογικό του “Αττικόν” για ασέλγεια σε ανήλικες επίσης νοσηλευόμενες- σε άλλο θάλαμο- του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr  προηγήθηκε καταγγελία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου “Αττικόν”, ύστερα από αναφορά του πατέρα 16άχρονης, ο οποίος τον καταδίωξε, όταν η κόρη του ξύπνησε από τα άσεμνα αγγίγματα του Ιρακινού, ο οποίος είχε εισβάλει στο θάλαμό της ενώ κοιμόταν.

Αστυνομικοί του ΑΤ Χαϊδαρίου, μετέβησαν στο Νοσοκομείο. Όπως προέκυψε πριν τέσσερις ημέρες, κατά τη νοσηλεία του Ιρακινού, είχε παρενοχλήσει και άλλη ανήλικη ασθενή- ηλικίας 12ετών.

Οι γιατροί χορηγούσαν εξιτήριο στον Ιρακινό και συνελήφθη από τους Αστυνομικούς

Να σημειωθεί ότι το Μάιο το ΑΤ Χαϊδαρίου σημείωσε υψηλό ποσοστό εξιχνιάσεων, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Αττικής και στις τρεις πρώτες στην επιχειρησιακή ανταπόκριση σε συμβάντα, τον Ιούνιο .