Χαϊδάρι : Καταθέτουν Αστυνομικοί που ακολουθούσαν το BMW- Από τα όπλο τους οι κάλυκες των 9mm στη σκηνή της μαφιόζικης ένοπλης ενέδρας

Τους δύο άνδρες οι οποίοι διακρίνονται με μηχανή να ακολουθούν το μολυβί BMW και βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες στην απόπειρα δολοφονίας του 49άχρονου εξετάζουν στην Ασφάλεια, καθώς προέκυψε ότι πρόκειται για Αστυνομικούς

Οι κάλυκες των 9mm που κατασχέθηκαν στο σημείο της μαφιόζικης ένοπλης επίθεσης σε βάρος του 49άχρονου Δημήτρη Μ., εν κινήσει με το μολυβί BMW στη Λεωφόρο Αθηνών (29/10-11.05) προέρχονται από τα πιστόλια δύο Αστυνομικών, που υπηρετούν σε κεντρική υπηρεσία της ΕΛΑΣ. Οι δυο Αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας βρέθηκαν στο σημείο τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης σε βάρος του 49άχρονου, και έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της σκηνής εγκλήματος, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του  Nantiareport.gr, φέρονται να έχουν υποστηρίξει στις καταθέσεις τους ότι βρέθηκαν τυχαία διερχόμενοι από το σημείο και μολις αντιλήφθηκαν τους δράστες να ενεργούν πυρα με Kalashnikov  ανταπέδωσαν,  οπως έχουν εκπαιδευτεί, χωρίς να γνωρίζουν το στόχο της φονικής τους ενέδρας .

Οι Αστυνομικοί του ΥΔΕΖΙ , οι οποίοι εχουν στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας εχουν εντοπίσει τους δύο Αστυνομικούς εν κινήσει, σε όμορη πορεία με το όχημα του 49άχρονου,  σε μεγάλη απόσταση,  πριν την ενοπλη σε βάρος του ενέδρα.

Η παρουσία των δυο Αστυνομικών στο σημείο, και η επιχειρησιακή τους ανταπόκριση κατά την ένοπλη επίθεση σε βαρος του 49άχρονου Δημήτρη Μ.εξετάζεται σχολαστικά από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

Οι έρευνες εκτείνονται και σε άλλο πεδίο σε συνδυασμό με τις επαφές και τις διασυνδέσεις του 49άχρονου καθως διατηρούσε στενούς δεσμούς με άνδρα που δέχθηκε φονικά πυρά και η δολοφονία του παραμένει ανεξιχνίαστη για τις Αρχές, με το Δημήτρη Μ., να φέρεται ο “συνεχιστής” της “διαφαινόμενης ηρεμίας” σε ενα πολυεπίπεδο συσχετισμό δυνάμεων, προκειμένου να προσδιορίσουν τους ομόκεντρους γεωμετρικούς σχηματισμούς με τους “σκιώδεις” υπόπτους.

Για την υπόθεση ενημέρωση έχει λάβει και το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ σε παράλληλη έρευνα που διενεργείται προκειμένου να αποσαφηνιστεί η παρουσία και η εμπλοκή των Αστυνομικών στο ενοπλο περιστατικό .