Χαϊδάρι: Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας- Δράστης κυκλοφορούσε με Kalashnikov

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε Αγία Βαρβάρα και Άγιο Παύλο Αττικής, με τη σύλληψη του Αλβανού δράστη ο οποίος έφερε στην κατοχή του Kalashnikov

Ο 39χρονος εντοπίστηκε τραυματισμένος στην οδό Στρατηγού Μακρυγιάννη στην Αγία Βαρβάρα (31/07) μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και κατέληξε, ενω στο σημείο είχαν κατασχεθεί τέσσερις κάλυκες. Μαρτυρίες είχαν παραθέσει στους πληροφορίες για έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξγ δράστη και θύματος πριν το ένοπλο αιματηρό επεισόδιο. Πριν δεκαπέντε ημέρες (15/07) σε ένοπλη αιματηρή επίθεση ταυτίστηκε σοβαρά 36χρονος στον Άγιο Παύλο Αττικής. Σε αυτή την ενέδρα το θύμα επέζησε και η κατηγορία αφορά την απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ως δράστης και στις δύο υποθέσεις ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη Αλβανος εκ των επιναινόντων σε όχημα στο Χαϊδάρι στο οποίο είχαν κατασχεθεί δύο Kalashnikovs.

Τα πληρώματα της ΕΛ. ΑΣ κατα τη διενέργεια ελέγχου επί της Λεωφόρου Αθηνών στο Παλατάκι στο Χαϊδάρι σε όχημα που επέβαιναν δυο Αλβανοί, κατασχέθηκαν δυο Kalashnikov και συνελήφθησαν οι επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr, ο  37χεονος Αλβανός δράστης, είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά, κλοπές και ληστείες, ενώ και ο 22χρονος συνεργός του, ήταν επίσης σεσημασμενος για κλοπές και ληστείες.

Κίνητρο της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα ήταν διαφορές μεταξύ τους στη διακίνηση ναρκωτικών, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Άγιο Παύλο.

Για την υπόθεση προανάκριση διενεργεί το ΥΔΕΖΙ .