Χαϊδάρι: Επίθεση από μεγαλόσωμους γεροδεμένους άνδρες σε δημοσιογράφους και φωτορεπορτερ- Κλήθηκε διμοιρία

Η εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου προκάλεσε αιφνιδιασμό σε όσους τον γνώριζαν. Δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ δέχθηκαν επίθεση απο μεγαλοσωμους γεροδεμένους άνδρες. Χρειάστηκε η μετάβαση διμοιρίας ωστε οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής να κάνουν αυτοψία στη σκηνή εγκλήματος.

Δεκαπέντε βολίδες πολεμικού τυφεκίου εντόπισε στον κορμό του Βασίλη Στεφανάκου, ο ιατροδικαστής ενω 22καλυκες περισυνέλλεξε το κλιμάκιο της ΔΕΕ και του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής από τη σκηνή εγκλήματος στο Χαϊδάρι.

Στο χώρο βρέθηκαν δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ για να καλύψουν ειδησεογραφικά την εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου. Καταγγελίες στο Nantiareport.gr ωστόσο αναφέρουν επιθέσεις που δέχθηκαν τόσο οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ αλλα και πολίτες που βρεθηκαν σε περίμετρο στη σκηνή εγκλήματος στο Χαϊδάρι, από μεγαλωσωμους γεροδεμένους άνδρες οι οποίοι έντονα φορτισμένοι και εκνευρισμένοι ενεργούσαν απρόκλητα σε βάρος τους επιθέσεις . Οι ίδιοι άνδρες μπροστά στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής που πραγματοποιούσαν αυτοψία στη σκηνή εγκλήματος, παρεμποδίζαν την προανακριτική έρευνα και περισυλλογή πειστηρίων από τη σκηνή εγκλήματος.

Χρειάστηκε να δοθεί εντολή σε διμοιρίες της ΔΙΑΤ να μεταβούν στο Χαϊδάρι σε αποκατάσταση της Τάξης και να κρατήσουν σε απόσταση τους άνδρες που προκαλούσαν τα επεισόδια .