ΑΥΛΩΝΑΣ: Τούρκος "αγνοούμενος" κατάδικος για διακίνηση λαθρομεταναστών .

Τούρκος, έγκλειστος στις Φυλακές Αυλώνα, με τη κατηγορία της λαθροδιακίνησης, συνελήφθη ως καπετάνιος δουλεμπουρικού, ήταν αγνοούμενος για περισσότερο από έναν χρόνο, όταν εντοπίσθηκε από φωτογραφία ..που ανήρτησε στο Facebook!Στην Τουρκία τον είχαν ως αγνοούμενο εδώ και ένα χρόνο. Η οικογένεια του, υποστηρίζει ότι ο νεαρός Τούρκος, είχε βγει για “ψάρεμα” στο Muğla, Bodrum τον περασμένο Οκτώβριο, και δεν επέστρεψε, ενημερώθηκαν οι Τουρκικές Αρχές, αναζητήθηκε, χωρίς να εντοπίσθεί.

Έγκλειστος στις φυλακές Αυλώνα ο 17(!)χρονος Gokhan Karalioğl, από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν εντοπίσθηκε στα ανοιχτά της Καρπάθου, και συνελλήφθη ως καπετάνιος δουλεμπορικού σε παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών, εκτίει ποινή φυλάκισης 16ετών.

Όπως αναφέρει ο Τουρκικός τύπος (09/10) σε δημισίευμα της Hurriyet,HABERLEL.com o Gokhan Karalioğl, εντοπίσθηκε από φίλους της οικογένειας, οι οποίοι και τους ενημέρωσαν, ότι ο 17χρονος είχε αναρτήσει φωτογραφίες του, στο Facebook, ως τρόφιμος των φυλακών Αυλώνας(!) Στο δημοσίευμα της Haberler, δημοσιεύεται φωτογραφία του 17χρονου Τούρκου, ενώ γίνεται αναφορά στο κατηγορητήριο για διακίνηση λαθρομεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα, σύμφωνα με το οποίο καταδικάστηκε.

Στον ιστότοπο της Bodrymbaskisi, το δημοσίευμα με τίτλο “η οικογένεια νέου καπετάνιου σε κατάσταση σοκ” Yunanistan-Gokhan-Karalioglu2-225x300φιλοξενέι δύο φωτογραφίες του, καθώς και δηλώσεις μελών της οικογένειας του Τούρκου δουλεμπόρου, και όπως αναφέρει το ρεποτάζ της Τουρκικής έκδοσης, υποστηρίζουν ότι ο ανήλικος εξαπατήθηκε, λόγω του νεαρού της ηλικία τους, χωρις να έχει γνώση και βρέθηκε έγκλειστος στις Ελληνικές φυλακές, όταν συνελήφθη για λαθροδιακίνηση.

Σε δημοσιεύματα του Τουρκικού τύπου, ο πατέρας του Τούκου, απευθύνει έκκληση στις Αρχές, προκειμένου να εκδοθεί ο γιος του στην Τουρκία..