«Αξίζει τον σεβασμό μας η Ελληνική Αστυνομία»

Συνάντηση με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου

H βουλευτής Λάρισας της ΝΔ ενημερώθηκε από τους δύο άνδρες για το μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ύψους €31εκτ, ενώ συζητήθηκαν και πολλά θέματα που την τρέχουσα περίοδο απασχολούν την αστυνομία με αποκορύφωμα την επιβολή των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού.
«Με αφορμή τη συνάντησή μου με τον υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, θα ήθελα να συγχαρώ τους αστυνομικούς σε ολόκληρη τη χώρα για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην ορθή εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων.
Από τα γεγονότα του Έβρου και την αντιμετώπιση του κορονοϊού μέχρι την καθημερινή προστασία των πολιτών, το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. επιτελεί το καθήκον του με επαγγελματισμό, αυταπάρνηση, αλλά και σεβασμό στον πολίτη.
Η Κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων, αναγνωρίζει το δύσκολο έργο των αστυνομικών και γι’ αυτό τους τελευταίους 18 μήνες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛ.ΑΣ. υλοποιούν ένα εξαιρετικά μεγάλο και φιλόδοξο σχέδιο για τον εξοπλισμό των αστυνομικών υπηρεσιών με την αγορά σύγχρονου μηχανοκίνητου επιχειρησιακού εξοπλισμού. Από σύγχρονα περιπολικά μέχρι θωρακισμένα οχήματα, αλεξίσφαιρα γιλέκα και επιχειρησιακές στολές, η Κυβέρνηση έχει κάνει τους τελευταίους 18 μήνες όσα δεν έγιναν τα τελευταία 18 χρόνια.
Αυτοί που καθημερινά μάχονται για την προστασία της ζωής και της περιουσίας μας, αξίζουν τον σεβασμό μας», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου.