Αθηναΐς Νέγκα κατά Γιώργου Λιάγκα με μήνυση Κούγια για συκοφαντική δυσφήμιση

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε η ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναΐς Νέγκα,  σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα, για τα όσα ανέφερε στη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής, ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3
«Γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο, να κάνει εκπομπή μέσα από το φέρετρο, να τελειώνει η φασαρία;» ανέφερε στην εκπομπή (14/02) «Πρωινό στην Αθήνα», ο Γιώργος Λιάγκας, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3.
Η ραδιοφωνική παραγωγός απευθύνθηκε στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια  και υπέβαλε μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα, όπως αναφερεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείο του
«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3.
Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία».