Αθήνα: Τον έδιωξαν για ανάρμοστη συμπεριφορά και γύρισε με πιστόλι- Ένας νεκρός και δυο τραυματίες

Τον απομάκρυναν από το καφενείο που σύχναζε ο Ιρακινός Κουρδικής καταγωγής, επέστρεψε με πιστόλι και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη, τους υπαλλήλους και θαμώνων που παρέμεναν στο χώρο

Με αφορμή αντιπαράθεση με υπάλληλο του καφενείου στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο σύχναζε, ο ιδιοκτήτης του ζήτησε από τον Ιρακινό Κουρδικής καταγωγής, να λήξει το επεισόδιο και να αποχωρήσει από το χώρο. Αυτόπτες ανέφεραν στους Αστυνομικούς ότι άκουσαν τον δράστη να φωνάζει, «τώρα θα δείτε τι θα σας κάνω», ενώ αποχωρούσε από το καφενείο εκνευρισμένος και σε ένταση. Όπως επίσης μετέφεραν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, και στο παρελθόν ο δράστης, είχε προκαλέσει σοβαρά επεισόδια και γενικά είχε κριθεί ανεπιθύμητος στο καφενείο.

Λίγο αργότερα, επέστρεψε (13/07-16.40) και πάλι στο καφενείο ενώ έφερε στην κατοχή του όπλο. Αρχικά πυροβόλησε στα πλευρά και τον θώρακα, τον  56άχρονο ιδιοκτήτη, γεννημένο στην Αλβανία, με ελληνική υπηκοότητα, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε στα πόδια τον υπάλληλο. Κατά την αποχώρησή  του από το καφενείο ο Ιρακινός δράστης, πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια περαστικό, κάτοικο Κηφισιάς, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή.
Ο δράστης απομακρύνθηκε τρέχοντας, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στον «Ευαγγελισμό». Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών, ο 56χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.