Αθήνα: Το θύμα της επίθεσης, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση- Ο Ιρακινός λαθρομετανάστης κρατείται

Ο Ιρακινός λαθρομετανάστης, μαχαίρωσε τη νεαρή φοιτήτρια ενω πήγαινε στη δουλειά της και κατέληξε στο νοσοκομείο για χειρουργική συρραφή στα δύο βαθιά τραύματα που της προκάλεσε με μαχαίρι

Ο Ιρακινός λαθρομετανάστης, με το μαχαίρια στα χέρια, μετά την επίθεση παρέμεινε στο πλακόστρωτο της Ερμού

Ο 42χρονος Ιρακινός λαθρομετανάστης, επιτέθηκε με μαχαίρι αιφνιδιαστικά και τραυμάτισε την 22χρονη φοιτήτρια ενω κατευθυνόταν (01/03-13.30) στο μαγαζί ένδυσης όπου εργάζεται στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας.

H 22χρονη φοιτήτρια Ναυτιλιακών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο  «Ευαγγελισμός» με ΕΚΑΒ και εισήχθη στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με τους γιατρούς, έφερε δύο τραύματα στη θωρακική χώρα, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο για ερευνητική θωρακοτομή προς αντιμετώπιση των τραυμάτων.

Ο 42χρονος λαθρομετανάστης σύμφωνα με αυτόπτες, μετα την επίθεση φώναζε , «είμαι πράκτορας και τρομοκράτης». Σύμφωνα με πληροφορίες, πάσχει από ψυχιατρική νόσο και έχει ιστορικό.

«Ήταν απαθής, δεν ήθελε να το σκάσει και να φύγει. Στάθηκε εκεί και την κοιτούσε», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, η οποία ανέπτυξε την εκτίμηση ότι ο λαθρομετανάστης ήθελε να επιτεθεί ξανά στην 22χρονη φοιτήτρια.

Δράστης και θύμα δεν είχαν προηγούμενη γνωριμία και ούτε είχαν προηγούμενα. Η 22χρονη ήταν περαστική και δέχθηκε τη φονική μανία του Ιρακινού λαθρομετανάστη.

Το μαχαίρια, μήκους 24 εκατοστών με λεπίδα 13 εκατοστών κατασχέθηκε απο τους Αστυνομικούς. Ο λαθρομετανάστης δράστης της επίθεσης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΤΑ Συντάγματος.