Αθήνα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κατοχή εννέα μολώτοφ  σε τσάντα αρωματισμένη με .. αποσμητικό

Αποτέλεσαν «καταδρομική» επίθεση οι αστυνομικοί με τη σύλληψη δύο ανήλικων να μεταφέρουν σε τσάντα αυτοσχέδιες μολώτοφ, ενω προτείνουμε να “καλύψουν” την οσμή του εύφλεκτου υγρού που περιείχαν, είχαν ψεκάσει με … αποσμητικό

Συνελήφθησαν (24/03) στα Εξάρχεια απο πλήρωμα της ΟΠΚΕ, δύο 16χρονοι, κατηγορούμενοι για κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών σε εννέα αυτοσχέδιες κατασκευές μολώτοφ.

Κατα τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε τσάντα μεταφοράς laptop που είχε στην κατοχή του ο ένας από τους εφήβους, περιείχε εννέα βόμβες μολώτοφ, δύο ζεύγη ελαστικών γαντιών εργασίας και ζεύγος μάλλινων γαντιών. Καθώς επίσης μεταξύ άλλων κατείχε τρεις αναπτήρες, περιλαίμιο, αποσμητικό σπρέι και καπέλο τύπου τζόκεϊ. Ενώ στην κατοχή του έτερου ανηλίκου κατασχέθηκαν δύο ζευγάρια γαντιών και περιλαίμιο.

Οι δύο 16χρονοι προκειμένου να “καλύψουν” την έντονη οσμή εύφλεκτου υγρού που περιείχαν οι μολώτοφ, είχαν ψεκάσει την τσάντα με … αποσμητικό.

Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Οι συλληφθέντες, παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.