Αιγάλεω: Πέταξε από το μπαλκόνι τα δυο ανίψια της και τα ακολούθησε- Στο Παίδων και το Θριάσιο σε νοσηλεία

Πέταξε από το μπαλκόνι τα δύο ανήλικα ανίψια της όταν τα επισκέφτηκε στο διαμέρισμα της αδερφής της, μετά από μεταξύ τους καβγά και έπεσε και ίδια στο κενό

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, από αστυνομικές πηγές, η 42χρονη γυναίκα από την Αλβανία επισκέφθηκε το πρωί (25/03-10.00) το υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα της οικογένειας της 37χρονης αδερφής της, στη συμβολή της Αθανασίου Διάκου με την οδό Ναυπάκτου, στο Αιγάλεω. Η 42χρονη γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας διαπληκτίστηκε με τη μικρότερη αδελφή της και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και απροσδιόριστη αφορμή έβγαλε τα νήπια ανίψια της στο μπαλκόνι και πριν η μητέρα τους προλάβει να αντιδράσει πέταξε τα δύο αδέλφια από το μπαλκόνι του υπερυψωμένου ισογείου στον ακάλυπτο και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

Στο σημείο μετέβη το ΕΚΑΒ και παρέλαβε τα δύο ανήλικα για το Νοσοκομείο “Παίδων”. Ενώ η 42χρονη, μεταφέρθηκε τραυματισμένη με κάταγμα άνω άκρου, στο “Θριάσιο” Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση των παιδιάτρων το αγόρι εξετάσθηκε και δε διαπιστώθηκε να έχει υποστεί τραυματισμό ενώ το κορίτσι φέρει τραύμα στο κεφάλι (καρούμπαλο) και πρόκειται να λάβει εξιτήριο. Η κατάσταση των τριών τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία κινδύνου ζωής.

Στο Νοσοκομείο μετέβη ο Αλβανός πατέρας των ανηλίκων, με τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο επεισόδιο με δράστιδα την αδελφή της σε βάρος των νηπίων παιδιών της. Προανάκριση διενεργεί το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω .