Αθήνα: Έβαλε το υπηρεσιακό του όπλο στην τσάντα της φίλη του, την άφησαν στο παγκάκι και τους έκλεψαν

Τον οπλισμό νεαρού αστυνομικού έκλεψαν άγνωστοι,  στο κέντρο της Αθήνας, και τον εντόπισαν σε περιπολία οι Πεζές που είχαν ενημερωθεί για την κλοπή

Η βόλτα με τη φίλου του και τον 20χρονο Αστυφύλακα προχθές το βράδυ, είχε δυσάρεστη εξέλιξη. Όπως ανέφερε ο νεαρός αστυνομικός είχαν καθίσει με την 22χρονη συνοδό του σε παγκάκι, στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης Αθηνών, ενώ δίπλα τους είχαν αφήσει την τσάντα της νεαρής, μέσα στην οποία είχε τοποθετήσει το υπηρεσιακό το όπλο.

Χωρίς να αντιληφθούν, άγνωστος δράστης, έκλεψε την τσάντα και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή τους, οι δύο νεαροί διαπίστωσαν την κλοπή και ο 20χρονος Αστυφύλακας, ενημέρωσε την Άμεση Δράση για την απώλεια του υπηρεσιακού του οπλισμού. Με ενημέρωση τα πληρώματα βάρδιας του τομέα Κέντρου Αθηνών, αναζητούσαν το κλεμμένο πιστόλι τους συναδέλφου τους.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Πεζών Περιπολιών, εντόπισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα (13/11) επί της Βίκτωρος Ουγκώ, πεταμένα το πιστόλι και το γεμιστήρα με τα φυσίγγια. Από το ΤΑ Ακροπόλεως, ενημερώθηκε ο Αστυφύλακας, ο οποίος και παρέλαβε τον οπλισμό του. Σε βάρος του 20χρονου αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία ενώ θα ελεγχθεί και υπηρεσιακά για πλημμελή φύλαξη του υπηρεσιακού το οπλισμού .