Αθήνα: Επεισόδιο επίμονου δικηγόρου με Τροχονόμο κατά την κίνηση του Αιγύπτιου Προέδρου- Απαιτούσε να του επιτραπεί η διέλευση

Επεισόδιο εν οδώ, μεταξύ δικηγόρου ο οποίος αξίωνε να διέλθει παρά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ήταν σε ισχύ για τη διέλευση ξένου επισήμου, έκοψε την κορδέλα και επιτέθηκε στον Τροχονόμου που ρύθμιζε την κυκλοφορία

Στο ύψος της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, κοντά στο Χίλτον, (11/11-10.30) ήταν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κίνηση της συνοδείας του Αιγύπτιου Προέδρου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι . Ο Τροχονόμος της Υποδιεύθυνσης Αθηνών ακολουθούσε τις διαταγές του Κέντρου για την διευκόλυνση μετακίνησης της αυτοκινητοπομπής του ξένου επισήμου, ωστόσο ένας δικηγόρος φουριόζος και εμφανώς εκνευρισμένος, με το όχημά του έκοψε την κορδέλα της Τροχαίας και διέσχισε τη Λεωφόρο, για να ακούσει το σφύριγμα του Τροχονόμου .

«Κατέβασε την κορδέλα, ρε μ@@@@@, να πάω σπίτι μου» φέρεται να ωρύεται προς τον Τροχονόμο ο δικηγόρος, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι σε εφαρμογή των μέτρων δεν μπορεί να διέλθει από το σημείο που είχε επιλέξει στην περιοχή της Καισαριανής. Ωστόσο ο δικηγόρος συνέχισε την πορεία του με το όχημά του, το οποίο ακινητοποίηση σε μικρή απόσταση από το σημείο που είχε διαπληκτιστεί με τον Τροχονόμο, ο οποίος του ζήτησε τα στοιχεία του, με το δικηγόρο να απαντά, «Τώρα, αφού σου έδωσα τα στοιχεία μου, θα μου δώσεις κι εσύ τα δικά σου στοιχεία, ρε μ@@@@@;!»

Ο Τροχονόμος χωρίς να ανταποκριθεί διαβίβασε και να ζητήσει ενισχύσεις για τον απείθαρχο πολίτη, ενώ ο δικηγόρος τον έπιασε από τη ζώνη τραβώντας τον από τη ολοθήκη την οποία έφερε στην εξάρτησή του. Στην κίνηση του Τροχονόμου να συλλάβει το δικηγόρο, κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια και βρέθηκαν να παλεύουν στο οδόστρωμα, μέχρι την άφιξη της συνδρομής που είχε ζητήσει νωρίτερα και οι τέσσερις Αστυνομικοί τους απομάκρυναν.

Διερχόμενη από το σημείο με το όχημά της, η Βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, παραβρέθηκε στο σημείο και άρχισε να συνομιλεί με τον δικηγόρο, σε μεσολάβηση ώστε το επεισόδιο να λήξει. Ο δικηγόρο οδηγήθηκε στο Τμήμα Συντάγματος όπου μετέβη και ο Τροχονόμος και υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις, με το δικηγόρο να αφήνεται ελεύθερος- λόγω της ειδικής δωσιδικίας που ισχύει .

_____________________________________________________
* zougla.gr