Αθήνα: Εισβολή με βανδαλισμούς σε δικηγορικά γραφεία- εισπρακτικές

Εκτεταμένες ζημιές με βανδαλισμούς προκάλεσαν άτομα του “χώρου” τα οποία συντεταγμένα εισέβαλαν σε δικηγορικά γραφεία που αναλαμβάνουν υποθέσεις ως εισπρακτική

Οι δράστες της καταδρομικής ενέργειας (03/11-18.20) εισέβαλαν σε χώρο δικηγορικού γραφείου επί της Μεσογείων στους Αμπελόκηπους και αφού προπηλάκισαν τους παρευρισκόμενους ενώ προχώρησαν- σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr – σε εκτεταμένους βανδαλισμούς στο χώρο.

Ενώ την ίδια ώρα άλλη ομάδα της αναρχικής συλλογικότητας, εισέβαλε σε δικηγορική εταιρεία “διαχείρισης κόκκινων δανείων” με έδρα τα Εξάρχεια, απειλώντας τους υπαλλήλους «γιατί παίρνουν τηλέφωνο και απειλούν τον κόσμο για χρέη τους σε τράπεζες» ενώ κατέγραφαν σε βίντεο τις επιδρομές τους στα γραφεία.

Στην κείμενο ανάληψης ευθύνης στο διαδικτυακό ιστότοπο που διατηρούν τα μέλη της αναρχικής ομάδας του “Ρουβίκωνα” δηλώνουν “επισκεφτήκαμε τις εισπρακτικές εταιρείες, ώστε να πάρουν πίσω μία μικρή γεύση της καθημερινής τρομοκράτησης που ασκούν σε άτομα της τάξης μας. Ελπίζουμε η επίσκεψή μας σε αυτά τα δύο κοράκια να λειτουργήσει ως παράδειγμα συμμόρφωσης και των υπόλοιπων εισπρακτικών”.

Άμεσα στα δύο σημεία κλήθηκαν πληρώματα της ΕΛΑΣ και έλαβαν περιγραφές σε αναζητήσεις των δραστών.