ΑΤ Χαλανδρίου: Με τα πρώτα συμπτώματα βγήκε σε άδεια ειδικού σκοπού ο Αστυνόμος και στο 401ΓΣΝ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Παραμένει σε νοσηλεία εμπύρετος ενώ Αστυνομικοί με τους οποίους είχε έρθει σε στενή επαφή τέθηκαν σε υποχρεωτικό κατ’ οίκον περιορισμό

Οι πρώτες ενδείξεις ασθενείας για τον Αστυνόμο Α της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr εκδηλώθηκαν κατά δήλωσή του δυο ημέρες μετά τη διάθεσή του στους ελέγχους ως επόπτης.

Από την δεύτερη ημέρα εφαρμογής του μέτρου (24/03) ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ συμμετείχε ως επόπτης στα μεικτά κλιμάκια των Τμημάτων της Β/Α Αττικής. Μετά τις τέσσερις πρώτες ημέρες, και με εμφανή κλινική εικόνα ασθενείας δήλωσε κόπωση και για τις δύο επόμενες ημέρες βγήκε ελεύθερος Υπηρεσίας, οπότε και εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα. Από εξέταση τον παρέπεμψαν στο 401ΓΣΝ, όπου και παραμένει σε νοσηλεία, οπότε και το βράδυ της Πέμπτης (03/04) τα αποτελέσματα ήταν θετικά στον κορωνοϊό.

Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό προσωπικό του ΑΤ και ΤΑ Χαλανδρίου ενώ 15 Αξιωματικοί, Αρχιφύλακες και Αστυφύλακες με “άδεια ειδικού σκοπού” τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Με εντολή της ηγεσίας το κτήριο στο οποίο στεγάζονται οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Χαλανδρίου όπως και στα οχήματα πραγματοποιήθηκε απολύμανση.