Στο 401ΓΣΝ Αστυνόμος του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ με διάθεση στο ΑΤ Χαλανδρίου για τους ελέγχους

Θετικός στον κορωνοιό Αστυνόμος με διάθεση στο ΑΤ Χαλανδρίου για τους ελέγχους για τα μέτρα προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού

Στο 401ΓΣΝ νοσηλεύεται Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ενώ τουλάχιστον τέσσερις Αστυνομικοί και Αξιωματικοί του ΑΤ Χαλανδρίου έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, μετά τη θετική διάγνωση στον κορωνοϊό.

Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ εμφάνισε συμπτώματα και υποβλήθηκε σε εξέταση με τα αποτελέσματα να είναι θετικά στον κορωνοιό. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες από την ιχνηλασία διαπιστώθηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με 20- 40 Αξιωματικούς και Αστυνομικό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος και της Ασφάλειας καθως οι δυο Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ συστεγάζονται. Ενώ είχε κοινή χρήση οχήματος με τουλάχιστον έναν Αξιωματικό του ΑΤ Χαλανδρίου και τουλάχιστον δύο οδηγούς και έναν Αστυφύλακα που πραγματοποίησαν μεταγωγή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δυο Αξιωματικοί και πέντε Αρχιφύλακες και Αστυφύλακες απο το προσωπικό έχουν τεθεί σε υποχρεωρικό “κατ οίκον” περιορισμό 14ημερών, ενω οι χωροι των δυο Αστυνομικών Υπηρεσιών και τα οχήματα κατά προτεραιότητα πρόκειται να απολυμανθούν το πρωί του Σαββάτου (04/04).