“Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, εισήλθε στον καταυλισμό με το όχημά του, βρήκε το σκύλο μας, και τον επέστρεψε ενω μας υπέδειξε τι πρέπει να κάνουμε”

Την ανταπόκριση ενστόλου του ΑΤ Ελευσίνας σε καταγγελία κλοπής σκύλου από επιχείρηση στη βιομηχανική περιοχή της Μάνδρας, από Ρομά, εξήρε εκπρόσωπός της, με επιστολή προς την Υπηρεσία του

Στην ευχαριστήρια επιστολή της, εκπρόσωπος της εταιρίας αναφέρει,  «Η εταιρεία μας βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή της Μάνδρας και προ λίγων ημερών εκλάπη από την επιχείρηση μας ένα από τα σκυλιά μας, ένα καθαρόαιμο pitbull μαζί με την αλυσίδα του. Ανακαλύψαμε πως εισήλθαν αθίγγανοι εντός του χώρου και τον έκλεψαν. Τηλεφώνησα στη κτηνίατρο όπου πηγαίνουμε τα σκυλιά μας, η οποία με καθοδήγησε τι πρέπει να κάνω για να δηλωθεί η κλοπή του και μου δήλωσε πως γνωρίζει και θα ενημερώσει έναν αστυνομικό που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζώα, υπερβάλλοντα ζήλο για τη δουλειά του και πως σε προγενέστερο χρόνο είχε πάει στο ιατρείο για εξέταση καθαρόαιμα κυνηγετικά σκυλιά κακοποιημένα από αθίγγανους οι οποίοι τα είχαν κλέψει και είχαν συλληφθεί από τον ίδιο.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που είχαμε δώσει του σκύλου μας, μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο εν λόγω αστυνομικός αν και εκτός υπηρεσίας όπως μας ενημέρωσε εισήλθε εντός του καταυλισμού με το όχημά του αψηφώντας κάθε κίνδυνο και βρήκε το σκύλο μας, μας τον παρέδωσε και μας υπέδειξε τι πρέπει να κάνουμε. Μας δήλωσε πως ονομάζεται Ζ.Ι και υπηρετεί στο Α.Τ Ελευσίνας. 

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Ελληνική Αστυνομία, το Α.Τ Ελευσίνας και ιδιαιτέρως τον εν λόγω αστυνομικό που εκπροσωπεί επάξια το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για όσα έκανε για να σωθεί το σκυλί μας και να επιστρέψει σώο πίσω σε εμάς. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν το πόσο ευγνώμονες είμαστε. Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή δύναμη στο έργο που επιτελείτε».