Αστυφύλακας παραποίησε υπηρεσιακό έγγραφο για.. πλάκα και αναστάτωσε την ΕΛΑΣ- “Αναγνωρίζω ότι έκανα μεγάλη βλακεια ένα λάθος και ήρθα να σας το πω”

Εντοπίσθηκε και παραπέμφθηκε για πλαστογραφία και συκοφαντική δυσφήμηση ο Αρχιφύλακας ο οποίος κατήρτισε και διακίνησε παραποιημένο υπηρεσιακό έγγραφο με υπογραφή “δήθεν” Ταξιάρχου

Παρουσιάστηκε και δήλωσε την πρόθεσή του να “κάνει πλάκα ” ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ ο οποίος παραποίησε υπηρεσιακό έγγραφο ως προς το περιεχόμενο του κειμένου ενώ διατήρησε την Υπηρεσία από την οποία εκδόθηκε και την υπογραφή του Ταξιάρχου.

Για την ίδια υπόθεση,  παρουσιάστηκε και συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος Ε.Φ. ο οποίος υποδείχθηκε από συνδικαλιστή του Σωματείου του, για τη διακίνηση του παραποιημένου εγγράφου σε εφαρμογή διαδικτυακής επικοινωνίας, ο οποίος ωστόσο ενημέρωσε τους συναδέλφους του για το παραποιημένο έγγραφο.

Στην απολογία του ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ ο οποίος αρχικά κατήρτισε το πλαστό έγγραφο, σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr, υποστήριξε ότι «κάπου διάβασα ότι γι αυτό το θέμα γινόταν και έρευνα από την Υπηρεσία μας κι επικοινώνησα με το Διοικητή της Υπηρεσίας μου

 Του ζήτησα να έρθω σε άμεση επικοινωνία με τον Ταξίαρχο για να του ζητήσω συγγνώμη και να του εξηγήσω τι έχει συμβεί. Λόγω της έρευνας επικοινώνησα μαζί σας και μόλις με καλέσατε προσήλθα να καταθέσω. Αναγνωρίζω ότι έκανα μεγάλη βλακεια ένα λάθος και ήρθα να σας το πω να σας βοηθήσω όσο μπορώ. Το έχω μετανιώσει που στο ξεκίνημα της καριέρας μου έκανα μια τέτοια βλακεια που θα μου στοιχίσει πολλά. Το έκανα για χιούμορ για πλάκα και το ανήρτησα σε ομάδα εφαρμογής επικοινωνίας. Δεν περνούσε ποτέ από το μυαλό μου ότι μια χαζή πλάκα θα λάμβανε τέτοια διάσταση, και θα βρισκόμουν κατηγορούμενος. Δεν ξέρω πως έφτασε να διακινείται σε τόσες πολλές ομάδες. Είμαι εδώ για να αναλάβω τις ευθύνες μου.

Στεναχωριέμαι γιατί δεν είχα κατηγορηθεί ποτέ ούτε για πειθαρχικα και ούτε για ποινικά και προσπαθώ να κάνω με σοβαρότητα και αυταπάρνηση τη δουλειά μου», αναφέρει μεταξύ άλλων στην απολογία του ο κατηγορούμενος Αρχιφύλακας.