Άστρος Κυνουριας: “Δεν ηθελα να φτάσουμε ως εκεί, τώρα είναι αργά. Η ζωή μας είχε καταστραφεί εδώ και χρόνια”- Στον Εισαγγελέα για τη δολοφονία του γιου του.

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 5 κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 39χρονου ο οποίος εντοπίσθηκε απανθρακωμένος στο κάθισμα του αυτοκινήτου του (15/08) κοντά στο βιολογικό στο Άστρος Κυνουριας.

” Δεν ηθελε να φτάσουν ως εκεί. Τώρα είναι αργά. Η ζωή μας είχε καταστραφεί εδώ και χρόνια” φέρεται να κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέως ο 75χρονος πατέρας και κατ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 39χρονου γιου του.
Ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται επίσης ότι ανέλαβε εξολοκλήρου την ευθύνη και υποστηριξε κατά την απολογία του ότι “η ζωή όλων των μελων στην οικογένεια, γινόταν μαρτυρική κάθε φορά που τους επισκεπτόταν ο 39χρονος γιος τους. Τους έβριζε, τους χτυπούσε -τον ίδιο και τη συζυγο του (μητέρα του) και τους συγγενείς οι οποίοι ήταν κοντα στην οικογένεια. Την ημέρα του 15Αυγουστου κατέβηκε απ την Αθήνα και δεν ηθελε να ξαναζήσει το ίδιο δράμα. Ήταν μόνος στο σπίτι. Κλείδωσε την πόρτα, γεγονός το οποιο μόλις αντιλήφθηκε ο 39χρόνος απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει. ΄Άρπαξε το κυνηγετικό και του έριξε. Λίγο αργότερα, ενημέρωσε τη σύζυγό του ,τον αδελφό και το γαμπρό μου. Αποφάσισαν να εξαφανίσουν τα στοιχεία.”

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκαν και οι υπόλοιποι 4 κατηγορούμενοι. Πρόκειται για τη μητέρα τη θεία και το θείο καθώς και για το γαμπρό του οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Νάντια Αλεξίου- nantiareport