ΑΣΣΟΕ: Επίθεση σε φοιτητή του Εμπορικού Ναυτικού γιατί έφερε διακριτικά ελληνική σημαία και την Παναγία

Τα διακριτική με την ελληνική σημαία και την Παναγία την τσάντα του, τον έθεσαν στο στόχαστρο ομάδας …. οι οποίοι του επιτέθηκαν

Ο φοιτητής του εμπορικού ναυτικού βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/11) στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου  ενώ στην τσάντα του έφερε διακριτικά με την ελληνική σημαία και την Παναγία.

Ο 26χρονος μελέτησε στο χώρο της βιβλιοθήκης και όταν βγήκε στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου ομάδα επτά ατόμων αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά με ύβρεις και σε κλιμάκωση της επίθεσης τον απώθησαν βίαια, ενώ του άρπαξαν το σακίδιο από την πλάτη του. Σε αντίδραση του 26χρονου φοιτητή του εμπορικού ναυτικού οι δράστες τον χτύπησαν και του έσπασαν το ρολόι. Οι δράστες της επίθεσης με μένος χτυπούσαν τον νεαρό και το απέσπασαν τα διακριτικά από το σακίδιο.

Ο φοιτητής κατάφερε να διαφύγει και κατέφυγε στην έξοδο της ΑΣΣΟΕ επί της Πατησίων  όπου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Άμεση Δράση και κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος του. Πλήρωμα περιπολικού μετέβη στο σημείο ωστόσο οι δράστες είχαν επιστρέψει στο χώρο Πανεπιστημιακού Ασύλου και δεν κατέστη εφικτός ο εντοπισμός τους.

Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Κυψέλης.