Ασπρόπυργος: Τρείς δράστες αναζητούν οι Αρχές για τη δολοφονία του Τούρκου οδηγού (φωτο)

Τρία άτομα εκτιμούν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής αιφνιδίασαν και επιτέθηκαν στον 51άχρονο επαγγελματία αυτοκινητιστή

Ο Ali Kılınç οδηγός διεθνών μεταφορών εργαζόταν σε μεταφορικής εταιρίας με έδρα στην Μανίσα. Είχε ταξιδέψει κενός φορτίου από την Τουρκία για να παραλάβει σίδερα τα οποία θα μετέφερε πίσω στην Τουρκία, η συμφωνία ακυρώθηκε και θα επέστρεφε στην Τουρκία. Η επιλογή του να σταθμεύσει (08/04) το φορτηγό σε υπαίθριο χώρο στον Ασπρόπυργο τον έθεσε στις εγκληματικές διαθέσεις των τριών δραστών με κίνητρο τη ληστεία που εξελίχθηκε σε δολοφονία, με θύμα τον επαγγελματία αυτοκινητιστή.

Από την αυτοψία του χώρου το τζάμι στο παράθυρο του συνοδηγού, ήταν σπασμένο από μέσα προς τα έξω, ενώ κατά τη μακροσκοπική εξέταση τού ιατροδικαστή, το θύμα φέρει ένα τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο  στο θώρακα κοντά στην καρδιά, αλλά και κάποια αμυντικά τραύματα, εκτιμάται ότι προηγήθηκε πάλη, τον έπληξαν πιθανόν με μαχαίρι τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ο 51άχρονος Ali Kılınç από τα Κουλά ήταν πατέρας τριών παιδιών και οδηγός  πολλά χρόνια σε φορτηγό διεθνών μεταφορών. Έμεναν με την οικογένεια του στο Μπαϊρακλί της Σμύρνης και όπως ενημερώθηκαν με τη  ολοκλήρωση των διαδικασιών στην Αθήνα θα τον μεταφερόυν  στην Τουρκία για το τελετουργικό της ταφής.

Αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, έχουν θέσει στο ερευνητικό τους πεδίο υλικό από την ευρύτερη περιοχή και το χώρο στον οποίο εντοπίσθηκε το φορτηγό και το πτώμα του 51άχρονου επαγγελματία οδηγού από την Τουρκία. Κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών ιχνηλάτησε το εσωτερικό και το εξωτερικό του φορτηγού για αποτυπώματα και γενετικό υλικό καθώς επίσης ευρήματα, αυταπόδεικτα στοιχεία τα οποία πρόκειται  να τακτοποιήσουν τους δράστες του εγκλήματος. Στο πλαίσιο της Αστυνομικής έρευνας εξετάζονται επίσης καταγγελίες επαγγελματιών αυτοκινητιστών για ληστρικές επιθέσεις σε βάρος τους στην ευρύτερη περιοχή, από οργανωμένες εγκληματικές ομάδας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή από κοντινούς καταυλισμούς.