Ασπρόπυργος: Η «Ταξιαρχία Λουκμάν» ανέλαβε την επίθεση και τον τραυματισμό τεσσάρων μελών της Χρυσής Αυγής

Με τη δημοσιοποίηση εγγραφων απο την απαλλοτρίωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού “χώρου” ανέλαβαν την ευθύνη για τη δολοφονική απόπειρα στα μέλη των γραφείων Δυτικού Τομέα του κομματος.

Με φωτογραφίες εγγράφων τα οποία απέσπασαν (14/06) από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, η «Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν» αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση σε βάρος μελών του κόμματος και τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν.

«Το απόγευμα της Τετάρτης 14/6, επισκεφθήκαμε τα γραφεία της Χ.Α. στον Ασπρόπυργο – το προπύργιο των ναζί στη Δυτική Αττική – και επιτεθήκαμε σε ομάδα στελεχών της, τη στιγμή που ξεκλείδωνε για να ανοίξει το χώρο για το καθιερωμένο εβδομαδιαίο άνοιγμα. Η ομάδα αυτή αποτελούνταν από τέσσερα άτομα, τρία από τα οποία αναγνωρίστηκαν και είναι οι: … (στέλεχος, με συμμετοχή στα εκλογικά ψηφοδέλτια του νεοναζιστικού κόμματος), … στέλεχος, με χρέη γραμματέα της τοπικής οργάνωσης), … (στέλεχος, συνδετικός κρίκος με ρατσιστικούς συλλόγους Ποντίων)».

Η οργάνωση που υπογράφει την ανάληψη ευθύνης ως “Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν” απέσπασε –όπως αναφέρει στο κέιμενο- «κλειδιά των γραφείων, μία από τις λίστες με τα στοιχεία νεολαίων, δόκιμων μελών και υποστηρικτών που είχαν μαζί τους, ενημερωτικό σημείωμα προς την αστυνομία για παροχή προστασίας, κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης,   λίστα των θαμώνων των γραφείων, λογαριασμό  ΔΕΗ, αποδείξεις καταβολής ενοικίου για τα γραφεία αυτά αλλά και για δεύτερο χώρο που έχουν στη Λ. Δημοκρατίας 50 και χαρτί με ύμνο της Χρυσής Αυγής», και δημοσιοποιούν τις φωτοφραγίες των μελών της Χρυσής Αυγής που δέχθηκαν επίθεση.