Ασπρόπυργος: Πυροβολισμοί σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση- Προσήχθησαν οι διαιτητές και διεκόπη ο αγώνας

Διακοπή αγώνα με εγγραφή στο φύλλο αγώνα και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ήταν η εξέλιξη για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση στο γήπεδο του Ασπροπύργου

Το ντέρμπι κορυφής στο πρωτάθλημα ΕΠΣΔΑ ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων και τον Μανδραϊκό στο γήπεδο Γκορυτσάς Ασπροπύργου ήταν σε εξέλιξη, όταν στο 42ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι για να ανοίξουν το σκορ.

Αυτη η εξέλιξη προκάλεσε συμπλοκές στις εξέδρες και αναφορές για πυροβολισμούς εντός κι εκτός γηπέδου, με την απόφαση της διαιτησίας για διακοπή του αγώνα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις κι εντόπισαν εννέα κάλυκες. Ενω δυο τραυματίες κατά την διάρκεια των συμπλοκών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια, με τη διαιτητική ομάδα να μεταφέρεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου για να καταθέσουν και να κλείσουν το Φύλλο Αγώνα.

Ακολούθησαν αναζητήσεις με αστυνομικούς να προσαγάγουν τέσσερα άτομα τα οποία εντοπίστηκαν μεσα σε όχημα στην Λεωφόρο Νάτο, κι ενα πιστόλι καθώς  ακόμη εξι άτομα προσήχθησαν απο την Μαγούλα.