ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Αναζητούν ταυτοποίηση θύματος για την εξιχνίαση του εγκλήματος.- ΦΩΤΟ

Το πτώμα εντοπίσθηκε ακρωτηριασμένο σε ταξιδιωτικό σάκο (07/02 2014), στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο ενώ τα μέλη εντοπίσθηκαν σε κάδο. Πάρα τις έρευνες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, δεν εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητα του. Με διάταξη δημοσιοποίησης, αναζητούν ταυτοποίηση στα στοιχεία του, από μια φωτογραφία η οποία αναρτήθηκε.

Με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποιείται η ϕωτογραϕία άνδρα, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, η σορός του οποίου εντοπίσθηκε ακρωτηριασμένη (07/02 2014) στην περιοχή του Ασπρόπυργου.
image
Αστυνομικοί από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασϕάλειας Αττικής ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, δεν ταυτοποίησαν τη σορό και αποφασίστηκε η δημοσιοποίηση φωτογραφίας που βρέθηκε σε Usb το οποίο εντοπίσθηκε στο σάκο. Η σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ταυτοποίηση των στοιχείων του και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Τα μέλη της σορού εντοπίσθηκαν σε κάδο στη Καλλιθέα Αττική και ταυτοποιήθηκαν ως μέλη της σορού στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο.
Σε αλλοδαπό- Σύρο υπήκοο- σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Έκθεση εκτιμάται ότι ανήκει η σορός, χωρίς να έχουν προκύψει στοιχεία για την ταυτότητα του.
Έκκληση της ΕΛΑΣ προς τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεϕωνικούς αριθμούς 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασϕάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροϕορίας.
Διασϕαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport