Άσελγούσε σε μαθήτριες μέσα στο Ωδείο ο 60άχρονος φλαουτίστας Παναγιώτης Δράκος

Η έντονη άρνηση της 9άχρονης κόρης τους, να παρακολουθήσει τα μαθήματα φλάουτου στο Ωδείο, στάθηκε αφορμή για την  αποκάλυψη της δρασης του 60άχρονου Παναγιωτη Δράκου, ο οποιος κρίθηκε προφυλακιστέος.

 Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, συλλαμβάνουν τον 60άχρονο φλαουτίστα, Παναγιώτη Δράκο (31/08). Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη 9άχρονης η οποία από τον περασμένο Ιανουάριο (2017) ζήτησε στους γονεις της να αλλάξει καθηγητή στο Ωδείο, ενώ στη συνέχεια με την ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής χρονιάς, είχε ζητησει να αλλάξει και Ωδείο.

Στην έντονη άρνηση της 9άχρονης οι γονείς της αναζητησαν τα αίτια με την ανήλικη να τους περιγράφει τις ασελγεις σε βάρος της πράξεις από τον καθηγητή της Παναγιωτη Δράκο.

Σύμφωνα με όσους γνώριζαν τον 60άχρονο, ο Παναγιώτης Δράκος είναι χωρισμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Κατα την εξέτασή του απο τους Αστυνομικούς, ο Παναγιώτης Δράκος, αποδέχθηκε τις κατηγοριες και ομολόγησε τις πράξεις του. Σε φωτογραφικά αρχεία και βιντεοληπτικό υλικο που κατασχέθηκε στην κατοχή του είχε αποτυπώσει την ασελγεια σε βάρος μιας ακομη 9άχρονης μαθήτρια του Ωδείου, καθώς και σε βάρος 11άχρονης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 60άχρονου φλαουτίστα, και στην κατοχή του κατασχέθηκαν: Δύο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, εξωτερικός σκληρός δίσκος και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Επίσης: δύο πιστόλια, δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι, κάνη, κλείστρο, έξι μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Για τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων, ο Παναγιώτης Δράκος μετα την απολογια του και τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και Τακτικολυ Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος στις Φυλακές Τρίπολης. Λόγω την ιδιότητας του 60άχρονου και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου εκδόθηκε διάταξη της Εισαγγελίας δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του.